úterý 2. září 2014

Hubice k vysavači

Univerzální hubice vysavače vám výborně poslouží za přiměřenou cenu. Používání kvalitní hubice na vysavač, případně kartáče, má velký vliv na výsledek vysávání. Vybírat můžete z originálních hubic od výrobců vysavačů.


Nejdůležitější kritérium pro výběr vysavačové hubice je typ povrchu, který budete uklízet. Jak se vyznat v hubicích k vysavači.

Podlahová hubice patří k nejdůležitějším částem vysavače. Jedinečná hubice - tři čisticí funkce provádí. Turbokartáč účinně odstraní vlasy i zvířecí srst z koberců, přičemž díky flexibilnímu kloubu se dostane i do . Prohlédněte si cenové nabídky na Vrtací hubice k vysavači Electrolux ZE0od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Příslušenství k vysavači na okna Window Cleaner. Náhradní sací hubice pro bazénový vysavač Spa Vac.

Nilfisk GD93 Nilfisk GD9S2. WESSPER Turbo hubice k vysavači. Hubice se nasazuje na sací hlavu vysavače. Kup teď 3Kč s dopravou 4Kč.


Inzeráty hubice k vysavači - aktuální inzeráty na Sbazar. HUBICE K MODRÉMU ČIŠTĚNÍ NA Pulito Pulito 4. Výrobce LAVOR nabízí velice vhodný doplněk krbových vysavačů pro důkladné sezónní čištění krbových. W s jejíž pomocí lze dosáhnout i do hůře dostupných míst. Pro všechny typy vysavačů Narex . Cena: Nabídněte, Lokalita: Semily.


Dobrý den, v naší výrobě používáme vysavače značky Festool a na . This ingenious combination nozzle is great for cleaning a wide variety of surfaces from bookshelves to sofas. Tool – A mini brush nozzle, . Parketová podlahová hubice k vysavači - mm. Tato štěrbinová hubice s průměrem - mm umožňuje dosáhnout i do nejužších míst ve vaší domácnosti. Díky dodávaným adaptérovým kroužkům je vhodná .

NÁSTAVEC HQ je kombinovaná podlahová hubice k domácímu vysavači. Je vybavená výsuvnými kartáčky, které lze podle vysávaného povrchu vysouvat nebo . Spouštěcí ventil a rozstřikovací hubice k vysavači Numatic GVE 3George. Lavor Ashley pro čistění úzkých prostor a štěrbin.


Kč Bez DPH: 2Kč Dostupnost: Skladem ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky