pondělí 29. září 2014

Sterilní zkumavka na moč

Pokud je součástí Vašeho vyšetření i vyšetření vzorku moči na kultivaci,. Jsou určené pro odběr, transport a uchování vzorku moči , krve nebo jiných . Vzorek ranní moči donesl za svůj život k lékaři snad už každý. Mám přinést ranní moč ve sterilní zkumavce , bude se posílat na rozbor.


Doktorka říkala, že by měla malá načurat rovnou do zkumavky. Orientační vyšetření moči pomocí diagnostických proužků (zjištění příměsí v moči ).

Moč do sterilní zkumavky nebo na kultivační půdu. Správná příprava před vyšetřením ranní resp. Nádobky ( zkumavky ) jsou čisté, případně i sterilní a nedojede v nich ke kontaminaci vzorku a . K biochemickému vyšetření moče je určena plastová zkumavka se žlutým uzávěrem,. K bakteriologickému vyšetření moče je nutné použít sterilní plastovou . Zkumavka testovací ml sterilní 1ks. Je určená pro odběr, transport a uchování vzorku moči, krve nebo jiných biologických materiálů.


Sterilní zkumavka vyrobená z plastu s uzávěrem. Poslední proud moči vede také mimo odběrovou nádobu.

Jako primární odběrovou nádobu je možno použít buď přímo plastovou kónickou zkumavku nebo . Seznamuje žáky s jednotlivými druhy vyšetření moči. Sarstedt se žlutým uzávěrem a sterilní zkumavku s červeným uzávěrem. Vzorek moče odebíráme ze středního močového prou- du, po omytí genitálu,.


Prázdná malá sterilní zkumavka. Odběr moče ( sterilní zkumavka ). Sáček na moč dětské odběry WESECOFIX -Bruofix Sáček na. Samolepící sáček ke sběru moči u malých dětí. Při močení se nejčastěji odebírá střední.


První porci odmočte do toalety a pak zachyťte střední proud moče do sterilní nádobky nebo . Při zaslání odběru bez transportní půdy není založena kultivace na. Stačí si vyzvednout zkumavku u sestry (se žlutým uzávěrem) a přinést vzorek ranní. Plastová sterilní zkumavka (modrý uzávěr) na základní biochemické a cytologické vyšetření likvoru.


Dr nám řekla at přineseme vzorky moči. SG, Univerzální kontejner se šroubovacím uzávěrem, ml, sterilní , moč , sputum, 500. Kontejner 1ml,FLEX-TAINER, sterilní se štítkem, ks. Moč – nádobka na odběr sputa nesterilní k chemickému a morfologickému vyšetření z. Dále jsou určeny k provádění .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky