čtvrtek 11. září 2014

Šetření vodou v domácnosti

Tipy, jak s ní lépe zacházet. Ačkoliv si to moc často neuvědomujeme, žijeme ve státě, kde není nouze o pitnou vodu. Spotřeba vody v domácnosti Více než třetina spotřeby vody v domácnosti připadá na sprchování a koupání.


V těsném závěsu je splachování toalety, praní . Průzkumy ukazují, že zhruba polovinu spotřebované vody v domácnosti lze poměrně snadno nahradit vodou dešťovou. Svůj účet za vodu ale můžete snížit!

Stačí dodržovat jednoduché zásady, díky nimž snížíte spotřebu vody v domácnosti ! I když se nám to může zdát neuvěřitelné, podle statistik spotřebuje denně jeden člověk 1až 1litrů vody. Ve čtyřčlenné domácnosti tak . V rámci Týdne vody přináší Český rozhlas inspiraci, jak v domácnosti jednoduše šetřit cenný přírodní zdroj a peníze, aniž byste museli slevovat . V naší domácnost jí používáme i na splachování, bez jakýchkoliv problémů. To už však může být na šetření s vodou skoro pozdě. Dobrý důvod pro to, abychom se podívali na úspory. Kapající kohoutek snad už v žádné domácnosti.


Jak zařídit, abyste za vodu platili méně?

Pro začátek stačí tolik neplýtvat. Opravdu při sprchování potřebujete tolik vody ? Nasledujúcich päť tipov vám pri šetrení vodou zaručene pomôže! Práčka je ďalší dôležitý spotrebič, ktorý zohráva veľkú úlohu v spotrebe vody v domácnosti. VODA DOCHÁZÍ: Domácnosti denně spotřebují stovky litrů.


David Otáhal, který se ve své praxi dlouhodobě zabývá problematikou šetření vodou. Co může stát únik a spotřeba vody v domácnosti. Prověřený český výrobce šetřičů vody.


Vyřešíme vyšší spotřebu vody a energie. Kolik doma spotřebujete vody ? Jaká je průměrná denní spotřeba na osobu? Kde se využívá nejvíce vody ? Přitom rezervy v šetření vody má opravdu každá domácnost. Razantní snížení spotřeby vody v domácnostech problém sucha,.


Velké rezervy v rámci jednotlivců v šetření vodou podle jeho slov nejsou. Nádobí se myje v pražských domácnostech přibližně dvakrát denně – v. Zajímavé srovnání lze najít s článkem Průzkum šetření vodou ve . Po důkladném hledání můžeme říct, že takto obsáhlý průzkum zaměřený na šetření vodou v domácnostech je vůbec první na světě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky