pátek 12. září 2014

Zvýšené wc pro seniory

Nabídka invalidních WC klozetů. Invalidní klozety se vyznačují zvýšenou sedací výškou a prodlouženou délkou, která umožňuje snadnější používání. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . WC kombi zvýšené 50cm pro invalidy, seniory.


Skladem, ihned k odběru ks.

Wc sedátko pro tělesně postižené - nástavec cm. Nástavce na WC slouží k zvýšení toalety, což výrazně usnadní dosedání i vstávání. Jedno ale mívají tito lidé společné: usednutí na WC mísu pro ně není. WC a záchody závěsné i stojící za trvale nejnižší ceny.


CLEAN ON systém - WC mísa nemá límec jako v tradičních mísách, kde se hromadí nečistoty a bakterie. Voda dokonale opláchne vnitřní prostor, WC mísa se . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zdravotnické pomůcky bazar: wc. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané.

Pomůcky pro seniory (vozíky, křesla, a příslušenství) - Pomůcky do. WC sedátko zvýšené 10cm, s madly, bílá, SAPHO E-shop. Když ubývají síly, může se i tak banální věc jako je použití toalety . Porovnání cen wc kombi pro seniory , srovnání cen wc kombi pro seniory na portálu.


Produktová řada Wenko Secura dbá o bezpečnost našich . WC pro tělesně postižené, WC pro invalidní. Maximální pohodlí, jednoduché použití. Tato pomůcka využívaná hlavně seniory odstraní problémy se.


Jika MIO WC misa kombi pre telesne postihnutých s výškou cm. Sedačka bez opěrátka vhodná pro seniory s jistou mobilitou a především zvýšenou. Nástavec na toaletu je pomůcka, která snadno zajistí zvýšení sedu na WC. WC nástavce pro dospělé, které se používají ke zvýšení dosedací plochy toalet.


Naneste WC NET Intense Gel v dostatečném množství pod okraj a na stěny záchodové. Především pro seniory nebo u lidí s tělesním postižením je speciální pohodlí a rozsáhlá. Ačkoli přináší tento prostor taky zvýšené riziko úrazu např.


Tyhle zaručující dobrou oporu a držení ve vaně, sprše nebo při WC.

Je vhodné pro standardní wc mísy. Zvýšená sedátka - senior program. Je vyrobeno z polypropylenu a maximální nosnost tohoto prkénka je . CSS - Domov pro seniory Máchova - WC.


Lokalizace WC , ve zvýšeném přízemí u jídelny. Předsíň (V případě, že je kabina přístupná přes předsíně), rozměry: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky