pondělí 22. září 2014

Sprchový panel sapho

Patříte-li k ještě náročnějším milovníkům vodních trysek, vsaďte na sprchový panel : ten nabízí široké možnosti od hlavového proudu či kaskády až po různé . Sprchový kout v moderní koupelně dotváří elegantní sprchový panel , který oproti. Sprchový hydromasážní panel AIKO je vyroben z nerezové kartáčované oceli. V jeho těle je zabudovaná páková baterie včetně ventilů pro . Sprchový panel TUSA nabízí výběr proudu vody z ruční nebo hlavové sprchy a bočních masážních trysek. Včetně pákové baterie a ruční sprchy.


Zobrazovaná dostupnosť tovaru je len informatívna! Sapho WN1AIKO sprchový panel nerez Popis: Sprchovací kút v modernej kúpeľni dotvára elegantný sprchový panel, ktorý oproti klasickej batérii ponúka . Informace k produktu: Rozměr: x 1cm. Prodám nový sprchový panel Sapho Tusa SL680.


Důvod prodeje - špatný výběr - máme malý sprchový kout, hodí se spíše od hloubky . SAPHO EASY CLEANING přídavný bidet. Jednoduchý, ale přitom účelný sprchový panel může nahradit obyčejnou baterii při sprchování. Hlavová sprcha, boční masáže těla a ruční sprcha jsou nedílnou . Sprchový kút v modernej kúpeľni dotvára elegantný sprchový panel, ktorý oproti klasickej batérii.


V snahe poskytnúť našim zákazníkom maximálnu pohodu a uvoľnenie, sme zaradili do našej ponuky úplne nový elegantný parný sprchový panel, ktorý oproti. Kč Sapho Trevia - Podomítkový sprchový set s pákovou baterií, výstupy, chrom. Sprchový sloup se jednoduše hadicí propojí se stávající sprchovou baterii.


Nástěnný sprchový panel Teiko Oval s pákovou baterií 140x45x12cm, bílá. Skladová dostupnost: Na cestě ! Ve snaze poskytnout našim zákazníkům maximální pohodu a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky