pondělí 29. září 2014

Výměna mrazové zátky zetor

Neviem o aký motor sa jedná ale protimrazové zátky môžu byť vytlačené aj na. Měl bych obavu, že při těch mrazech co byly, to nebude jen o mrazových zátkách. Těsnění pod hlavou, seřízení.


Meer resultaten van nasetraktory. Marazová zátka - Zetor - Průměr mm Freeze plug - Zetor - Diameter mm.

Mrazovky neboli mrazové zátky jsou skvělou volbou v případě, kdy. Jako mrazová zátka se označuje zátka uzavírající otvor v bloku nebo hlavě spalovacího motoru. Snadnost výměny zátky závisí na její přístupnosti. Téma diskusního okruhu Traktory Zetor. Ventily zaklepané, pístová skupina na výměnu , rozvodové tyčky ohlé,.


Nabízíme náhradní díly Zetor , pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé . Při renovaci motoru jsem zjistil, že v hlavě chybí mrazová zátka. Po poradě jsem postupoval následovně:- vyčistil jsem otvor s drážkou.

Prodám dva traktory zetor super. ZETOR SUPER - Ve skupině pro traktor Zetor Super najdete veškeré produkty, které máme možnost pro Vás zajistit. Pokud konkrétní produkt u nás . GO tak je nejlepší cestou výměna a nebo udělání tvého. Měl bych dotaz, jak moc dobře se ti vyndávala ta mrazová zátka z. Zdravím potreboval by som zapájkovať chladič na zetor , chladič je z. Praga V3S , Multicar , Zetor , nádstavby. Nové blatníky na Zetor vyrobené podľa pôvodnej výroby hlbokoťažným lisovaním.


Mrazová poistka do hlavy valcov pre Zetor 25. Taky jsem včera vyjížděl ze Zetorem na prohrnování. Moje Octávka se zimní naftou bez aditiva a výměny naftovýho filtru v -na otočení.


Nechci ho dát výměnou ale chci dát opravit ten svůj. Jediné na co dávej pozor je čistota, a začni přetěsňováním zátek zpětných ventilů,. Nejsou u 3TD náhodou mrazový zátky hliníkový?


Netěsné mrazové zátky se můžeme pokusit utěsnit opatrným zaklepnutím nebo. Při opravě čerpadla potom uvážíme rovněž výměnu ozubeného řemene a .

Podle mě, nejhezčí je tepoměr pro traktor ZETOR 2 používaný například i v. Dneska demontáž, kompletní oprava a montáž kapilárního teploměru pro MB. Záchrana hlavy, kterou někdo zneuctil flexou u mrazové zátky , když jí doloval z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky