pátek 12. září 2014

Poklop do dlažby

Zakrytí inspekčních šachet uvnitř objektů, kde je kladen velký důraz na estetiku, určeno k předláždění dlažbou do síly mm, v rozích poklopu jsou umístěny . Lze je snadno zabudovat do zámkové dlažby. Poklopy ALUP STANDARD mohou být v zatížení B12 do světlosti 600x6při vložení mřížek o pr. Poklopy pro zadláždění venkovní dlažbou (bez těsnění).


Typ: GA - poklop na zámkovou dlažbu Vnitřní rozměr: 3x 3mm.

VÝPRODEJ - posledních 5ks skladem - AKCE PLATÍ POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB! Poklop s hladkým rámem určeného do dlažby. SF Zadlažďovací poklop 200x2mm, výška 50mm, ocelový, žárově pozinkovaný, p. Povrch možno doplnit dlažbou. Pro pomalu se pohybující náklad na kolech do tun.


Prejazdné alebo pochôdzne šachtové poklopy s voliteľným povrchom alebo krycou. Pre nižšie zaťaženie do t ponúkajú správne riešenie poklopy s krycou . Kryty šachet ( poklopy ) ACO Access Cover – inovace, které můžete věřit.

Jmenovitá světlost 402x402mm, rozměr víka 443x443mm. Kompozitní uzamykatelný poklop B125. Vhodný pro uložení do zámkové dlažby. Uzamykatelné - poklop a rám jsou sešroubovány k sobě (neplatí pro typ GA).


Určeno k předláždění dlažbou do síly mm. Dlažba okolo bazénu dokresluje celkový estetický dojem z bazénu. Objednejte si dlažbu od profesionálního výrobce bazénu Rentmil. Osazování poklopu s rámem plynule navazuje na stavbu kanalizační šachty.


Následně se rám poklopu osadí do maltového lože z vysokopevnostní maltové . Najednou se zastaví, sehne se a zašmátrá rukou po zemi. Podá mi baterku, odsune západku a zvedne poklop zasazený do dlažby. Nabízíme Vám moderní a spolehlivé šachtové kanalizační poklopy dle ČSN EN1se vstupním průměrem 6mm.


Kanalizační poklopy jsou určeny pro zakrytí . PG-Gabex Poklopy GA - venkovní dlažba. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti. Pre pomaly sa pohybujúci náklad na kolesách do ton.


U těžších poklopů do 500kg použijeme ZZ-u kterého dosáhneme požadovaného zdvihu.

Kompletní rekonstrukce,zednické a obkladačské práce,sádrokartony,pokládka lina. Stačí otevřít a budeš v obraze. May Kladenští strážníci zadrželi zloděje poklopů a zámkové dlažby (Foto: MP Kladno). Hlídka zloděje zadržela v momentě, kdy poklop nakládali do. Prohlédněte si ceny a technické specifikace poklopů pro zakrytí studní, šachet či jímek.


Konstrukční výška poklopu umožňuje snadné zabudování do zámkové dlažby (max.tl. dlažby mm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky