pondělí 1. září 2014

Akvarijní pinzeta

DENNERLE pinzeta rovná maláPro snadné a pohodlné tvoření podvodní krajiny. S pomocí rovné pinzety můžete snadno a pohodlně sázet akvarijní rostliny do . Kvalitní pinzeta z nerez oceli pro sázení rostlin. Akvarijní kleště Tecatlantis cm.


Set pinzet , nůžek a uhlazovačky dna pro údržbu rostlinného akvária. AKVARISTIKA AKVARISTIKA Pomůcky a doplňky Pinzety a nůžky.

Kleště pro použití v akváriu. Velmi kvalitní pinzeta z chirurgické oceli vhodná pro aquascaping a jiné úkony v akvaristice. Neocenitelný pomocník pro hluboká akvária. Nůžky, pinzety , kleště na sázení a úpravy akvarijních rostlin. Chovatelské potřeby a krmiva pro domácí mazlíčky.


Sera Flore Tool P - akvarijní pinzeta. Speciální pinzeta je vyrobena z nerezové oceli. Jistě ji oceníte při péči o rostliny a odstaraňování zbytků potravy z akvária.

Prohlédněte si cenové nabídky na sera flore tool P ( akvarijní pinzeta ) od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Praktická akva pinzeta rovná, délka cm. Pinzeta pro úpravu sladkovodních akvarijních rostlin.


Díky svému jedinečnému vyhotovení z kvalitní nerezové oceli je ideálním pomocníkem pro použití v akvaristice, . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží . Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli Pro snadné sázení rostlin. Dostupnost: skladem do hod. Nabízím k prodeji nerez akvarijní pinzetu zahnutou nebo rovnou, nepostradatelná pomůcka pro každého akvaristu.


Kč Vaše sleva: = Kč Běžná cena: 3Kč Bez DPH: 2Kč. Nerezavějící materiál délka . Ako kŕmná pinzeta pre skrmovanie terárijného hmyzu. Nůžky pro precizní zastřihování rostlin - nezbytná pomůcka pro tvorbu. Ocenia hlavne akvaristi pre ktorých je priorita rastlinné akvárium. Pro všechny běžná akvaria, nenáročné a vypěstované pod vodou ne ve skleníku ! Objednávky budou vyřízené max.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky