úterý 16. září 2014

Zrcadlo do koupelny na míru

Zrcadla vyrábíme zpravidla na míru. Umíme do zrcadla odvrtat otvor pro elektrickou zásuvku, můžeme do zrcadla vložit kosmetické. Vyrobíme a dodáme zrcadlo i netypických tvarů a velikosti - vyrobíme vám zrcadlo do koupelny na míru.


Se zvolením stylu vhodného právě do vaší koupelny . I takové požadavky umíme uspokojit, využijte náš plánovač nábytku na míru.

Nové zrcadlo můžete vhodně doplnit o vybrané osvětlení. Vhodné zrcadlo může opticky zvětšit vaši koupelnu. Správně zvolené zrcadlo dokáže s vaší koupelnou udělat divy.


Vybrat si můžete jakýkoliv tvar a rozměr, my Vám dodáme zrcadlo na míru. IP2 za doplatek IP44- vhodné do koupelny zrcadlo se dodává s transformátorem 12V a. Vyrobíme Vám libovolné zrcadlo na míru Vašim požadavkům, v rámu i bez,. Nejčastěji dodáváme zrcadla do koupelny , do chodby, do šatny či do ložnice.

Kvalitní zrcadlo do koupelny bude skvěle odrážet váš dobrý vkus při vybavování koupelny. Náš mistr sklenář dokáže vyrobit zrcadlo na míru každého interiéru. Jedná se o zaměření, výrobu a montáž zrcadla na míru do nové koupelny.


Jak připevnit do koupelny zrcadlo bez přízdob? Můžete vrtat a věšet na háčky, ale nejjednodušší metodou je v dnešní době lepení. Vyberte si z našich jednotlivých sérií, které . Dle Vašeho zadání vyrobíme zrcadlo jakéhokoliv tvaru a velikosti, s LED osvětlením i bez. WOODLINE CREME designové zrcadlo na míru.


Uřízneme vám zrcadlo na míru , které pasuje do vaší koupelny i předsíně, kanceláře i fitka. Dodáváme zrcadla všech tvarů – kulatá, oválná, hranatá. Potřebujete zasklít okno, dveře nebo výlohu? Poptáváte zrcadlo na míru do koupelny nebo přes celou stěnu?


Standartně vyráběno na šířku 80x50cm , pokud chcete na výšku uvěďte do poznámky. D rozměru - velice efektivní provedení může být zajímavým doplňkem koupelny či toalety. Navíc zrcadla do koupelny za trvale .

Koupelnová zrcadla: zrcadla na míru do vaší koupelny na zeď. Toto zrcadlo lze i ve tvrzené variantě například: dělící stěny. Skříně QZ: Šířka 5 8 10 1a 150cm, oboustranné zrcadlo , uvnitř el. S integrovaným LED osvětlením nebo s přípravou pro jakékoliv osvětlení na.


Chceme, aby jste si do své koupelny mohli zkombinovat zrcadlovou skříň . Co dokážou zrcadla do koupelny ? Nedaří se vám nalézt, co potřebujete? Při hledání vhodného zrcadla do koupelny na internetu v různých vyhlášených e- shopech jsem zjistil, že mi jednak rozměrově nevyhovují a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky