středa 17. září 2014

Nerezové sítě

Nadstandardní bezpečí, stabilita a životnost. NEREZOVÉ SÍTĚ - široká nabídka zboží. Pro uchycení nerezových sítí na sloupky slouží lisovací svorky a očka.


Očka a svorky jsou vyrobeny z nerezové oceli AISI 3brus 240. Jakob AG, tradiční švýcarský výrobce nerezových lan, nerezových sítí a nerezových prvků. Výrobky Jakob jsou v architektuře využívány od výplní zábradlí , přes .

Velikost oka nerezové sítě X-TEND je MWpodélně s průměrem lanka mm. Podívejte se na krátkou reportáž o montáži nerezové sítě X-TEND. Jaurisova, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty . Systémy pro ozelenění, ochranné a dělící sítě , výplně zábradlí, závěsné systémy, designové.


Hrotový systém proti holubům. Ochrana proti holubům i jinému ptactvu, ochranné sítě pro kočky. Sety bez vrtání v e-shopu montáž . Sítě z vysoce kvalitních nerezových ocelových lan třídy materiálu 1.

Vysoce funkční materiál s dlouhou . Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, . V přírodě se koloběh nezastaví. Starý dům je opravený a některé jeho části jsou nahrazeny či upraveny. Pavel Nalezený s požadavkem na použití nerezových. Nejčtenejší: Dnes: Týden: Měsíc . Zboží je momentálně vyřazeno z nabídky.


Lankové sítě jsou tvořeny ocelovým nerezovým lankem 1mm, 1. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení . Síť svařovaná pozinkovaná, potažená zeleným PVC. Nerezová tkanina kovová, se čtvercovými oky. Sítě vyrábíme z nerezového lanka o Øaž mm.


Pro výrobu je rozhodující velikost oka. Udává se svislá a vodorovná úhlopříčka mezi spojkami. Pokud se rozhodnete pro montáž svépomocí, naši specialisté Vám rádi poradí, kolik a jakých prvků nerezového zábradlí budete potřebovat.


Ochranné sítě pro kočky, ochranné sítě a systémy proti holubům. Jedná se o program, jehož cílem je najít nový směř využití tohoto materiálu v oblasti designu a zpracovat jej do . Naší činností je ochrana proti ptactvu, proti holubům a ochranné sítě pro kočky.

Prodáváme sítě na balkony i hrotový systém. Vyrábíme a prodáváme nerezové. Zahradní houpací síť se stojanem Vyrobena z ohýbané nerezové trubky o pr. Snadné zavěšení Jedinečný design vytváří individuální .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky