čtvrtek 18. září 2014

Pertlovací sada na brzdové trubky

Pertlovací sada na brzdové trubky , přípravek na pertlování. Pro měděné,železo a trubky se slitiny hliníku. Sada obsahuje matrice a držák s otvory . Přípravek na ruční rozšířování trubek , pertlovací sada pro úpravu brzdových , vzduchových, klimatizačních trubek. Hodí se pro měděné trubky a slitiny hliníku.


Pomocí matrice lze vyrobit čočku. Profesionální sada pro úpravu, ohýbání a lisování brzdových, vzduchových a klimatizačních . Pertlovačka je vhodná na průměry trubek: mm , 0mm, 0 . Univerzální pertlovací sada na trubičky o průměru 3mm - 19mm. Tato sada v kufříku na pertlování brzdových trubiček je vysoce kvalitní, přitom. F) nebo dvojité (E) obruby (90° a 180°).


Nůžky na stříhání PVC trubek - červené. Sada Teng Tools na pertlování brzdových trubek 4-14mm. Sestava k hydraulickému pneumatickému lisu t. Všechny nejprodávanější produkty. PERTLOVACÍ SOUPRAVA NA BRZDOVÉ TRUBKY Zobrazit větší . Nabízím pertlovací sadu určenou k tváření ocelových, měděných i hliníkových trubek brzdového vedení, vedení hydrauliky, vzduchových rozvodů a chladící . Nejlepší ceny výrobků v eshopech na českém internetu.


CZK, Brzdová trubka měděná průměr mm. Prípravok na ručné rozširovanie koncov trubiek - sada ks YATO Vhodný na rozširovanie mosadzných, hliníkových a mäkkých medených rúrok. Ak máš brzdové trubky v takom stave ako si tu jednu ulomil tak by som na tvojom. Malá pertlovací sada už je doma, čekám na trubku a holendry od PetraF :-). Sada na zatlačení brzdových pístků pomocí kompresoru (16ks).


WP Mini řezačka na brzdové trubky 3-16mm. Mobilní lemovací stroj s brzdovým vedením v praktickém systémovém kufríku. Určený na stacionární i mobilní použití. Objednací číslo: WP-5-FTD-414.


Sada předních brzdových destiček,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky