středa 10. září 2014

Měděná pasta ve spreji

Pro montáže a demontáže segmentů kotoučových či bubnových brz kloubových závěsů, čepů, výfuků, zapalovacích svíček, šroubů, svorníků motorů nebo . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Prostředek je pasta určená speciálně pro použití na dělící plochy a šroubové spoje, které jsou vystavené vysokým teplotám, vysokým tlakům a korozívním vlivům . Speciální extra účinný mazací prostředek s . Dodání: následující pracovní den.

Chrání před odíráním a zadíráním šroubů aj. Zabraňuje oděru, korozi a předčasnému opotřebení. Tato pasta obsahuje speciální aditiva pevných mazacích látek ve formě grafitu a. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň.


MĚDĚNÁ PASTA ve spreji 400ml TECTANE - Maister. Plastické mazivo, plastická maziva, měděná pasta , mazivo pro vysoké teploty. Informace: BERNER měděná pasta ve spreji 4ml.

Přilnavá mazací, oddělovací a antikorozní měděná pasta odolná vůči vysokým teplotám a tlakům. Montáže a demontáže segmentů kotouč. Pasta se používá k mazání a konzervaci spojů a různých součástí. MEDENA PASTA - SPREJ 4ML SHERON.


Dostupnost, skladem (méně než ks). Pre montáže a demontáže segmentov kotúčových či bubnových nbŕz kĺbových závesov, čapov, výfukov, . Tato měděná pasta ve spreji funguje opravdu neomylně. I po delším čase zůstává jemný měděný povlak na aplikovaných místech a tím je zaručena funkčnost. Vysoce tepelně odolné mazivo s vysokým obsahem mědi, silně přilne k povrchu. Sprej s vysokým obsahem mědi k mazání šroubových spojů, které jsou . Vynikající přilnavost,zabraňuje pískání brz obsahuje měď jak.


Měděná mazací pasta ve spreji. Medená pasta v spreji sa používa pre montáže a demontáže segmentov kotúčových či bubnových bŕz . Vysokoteplotní měděná pasta ve spreji vhodná na mazání dílů vystavených vysokým teplotám jako jsou části brzdového systému. Vyvinutý pro všechny druhy tepelně namáhaných.


Tato nabídka od prodejce autotech2byla archivována dne 20.

Zľava na všetky filtre až do výšky pre registrovaných užívateľov . Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů. Vaše cena bez DPH: 11Kč. Zobrazit v původní velikosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky