úterý 9. září 2014

Závitová tyč nerez a4

Nerezové závitové tyče , nerez A, různé délky. Prodej nerezových závitových tyčí . Závitová tyč z nerezavějící oceli A4. Průměry v tabulce s variantami. Rozměr závitu, Délka tyče (mm). M M M1 M1 Mnerez A-70 . A– nerez A– nerez A- nerez.


M– po Mod M– po Mod M– M36. Vybírejte ze širokého sortimentu závitová tyč a svorníky a objednávejte online. Zobrazené obrázky sú iba informatívneho charakteru.


Pro zobrazení cen se prosím přihlašte . Kruhové plné závitové tyče se závitem po celé délce nebo s trapézovými závitovými tyčemi. Vybírejte z široké nabídky elektrického i ručního nářadí, spojovacího materiálu a dalších potřeb pro kutily a řemeslníky. Běžně dostupné zboží v uvedeném rozsahu.


Po obdržení objednávky prověříme a telefonicky Vás budeme informovat a přesném termínu možného doručení. Proto v naší nabídce najdete pouze závitové tyče , které jsou vyráběny přesně v souladu s normou, závit je v patřičné. We have added to our assortment (hardware section) very useful material for all who build their antennas yourself.


It is stainless steel (AISI 3- A) thread rods . Galvanizovaná, nerez A, x, 150. DIN 9závitová tyč zinková 4. Jakost Ana objednávku – obvykle do pracovních dnů. Nový typ montáže bez tepelných . Vrut terasový, 5×6 TX2 Nerez A, 10 290.


Pro spoje v agresivním prostředí je určený nerez označením A4. Dodáváme nerezové závitové tyče. Tabulka jakostí pro dodávané závaitové tyče. TYČE PLOCHÉ- STŘÍHANÉ Z PLECHU, mat.


Používá se ke kotvení základových trámů dřevostaveb při tesařských pracích nebo jako kotvící a spojovací prvek. Materiál nerez , vhodná pro speciální projekty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky