úterý 30. září 2014

Alkalická vs lithiová baterie

Tužové baterie (AA) patří mezi nejčastěji používané primární baterie a akumulátory. A proto se zdejších profíků ptám,co je lepší,jestli AA baterie ,nebo ta jedna. Překvapivé je, že drahé alkalické baterie Panasonic nejsou lepší než 4x.


Zinko-uhlíkovou, alkalicko -manganovou nebo lithiovou ? Ukážeme Vám, jaký typ baterie je vhodný pro Vaše účely použití. Technologii použitou v příslušném .

Nahradili je alkalické baterie s vyšší kapacitou a delší . Li-ion – lithiové baterie řeší některé nedostatky NiMH baterií. Alkalické baterie mají udávané jmenovité napětí 5V. Ty lithiové jsou jak cenově, tak kapacitně někde jinde a navíc pro většinu normální . Dále pak jsou dobíjecí baterie NiMH, ty mají ale . Aby zinek v tomto elektrolytu nesedimentoval, přidávají se různá zahušťovadla . Díky jejich vysoké kvalitě a dlouhé výdrži sázíte na jistotu.


V této kategorii naleznete speciální alkalické baterie , alkalické baterie pro detektory kouře a alkalické baterie pro fotoaparáty.

Speciální alkalické baterie jsou k . Klasické alkalické baterie najdete v kde jakém obchodu či trafice. Kvalitní značkové alkalické baterie s dlouhou životností. Lithiové baterie jsou sice relativně drahé, málo dostupné, ale vydrží!


V dnešní době je naprostá většina prodaných tužkových baterií alkalického typu. Dobíjecí lithiové tužkové baterie jsou lehčí a váží kolem gramů, . Lithiová tužková baterie Energizer Ultimate Lithium FR AKCE na. AAA baterií za vynikající cenu. Měří 4mm na délku a 1mm v průměru.


Vyrábí se zink-uhlíkové, zink- chloridové, alkalické , lithiové a dobíjecí (NiMH). Baterie nenabíjecí alkalické a lithiové. Málokdo ví, že i běžné alkalické baterie lze nabíjet podobě jako akumulátory. V žádném případě nedobíjejte lithiové nenabíjecí baterie ! Knoflíkové baterie lithiová , balení 1ks v blistru, 3. Lze použít baterie alkalické , NiMH nebo lithiové. Nejlepších výsledků dosáhnete při použití baterií NiMH nebo lithiových baterií.


Spolehlivé lithiové baterie pro váš fotoaparát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky