pondělí 22. září 2014

Maznice na olej

Popis produktu RUČNÍ MAZNICE NA OLEJ ,OLEJNIČKA 0. POPIS: objem 5ml pochromovaná nerez . Tlaková maznice FPS Pro kartuše nebo k přímému plnění Ke kontinuálnímu vytlačování maziva dojde při. Odměrka na olej 2l Pevný plast odolný chemikáliím. Zde naleznete pákové maznice , ruční olejové pumpy, olejničky a náhradní hadice.

Lehké promazání již bude s našimi výrobky jednoduché. Jak vybrat správný olej , stručný slovníček pojmů, vyzkoušejte sekci dotazy. Dále zakoupíte převodový olej , maziva, brzdovou kapalinu či chladící kapalinu, autodoplňky. Domů Ruční nářadí Výměna oleje Olejové pumpy a maznice.


Katalog mazací techniky ELO (externí odkaz) (nové okno). Nářadí na mazivo a palivo: olejničky, maznice , čerpadla, odsávačky. Yato , na vaselinu v klasické kartuši 4gramů, nebo v PVC.


Maznice - pákový mazací lis ruční.

Automatická maznice je v podstatě průhledný zásobník na. Aplikace, Teplotní rozmezí (°C), Základní olej , Zahušťovadlo, 30ml 60ml 125ml . CORONA Mazací stříkačka na olej 500ml v obchodě Tomek-naradi. Vhodná do dílen, vyrobena z bílého plechu.


Je opatřena víčkem a krytkou na výtokovou . Pumpa ruční na olej, maznice na olej , olejnice 5ccm - BGS Technic Pumpa na přečerpávání oleje s jedním sací a druhým výtlačným vývodem. Ruční maznice na olej Obsah 500ml Plastová trubička. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Prodám porcelánové nádoby na olej 16. Je vybavena litrový nádobu na olej. Způsob upevnění na mazací prvek sadou spojovacích prvků.


Nádobka na olej zásobuje olejem jedno- nebo víceprvkové vstřikovací maznice. Nádoby na použitý olej Jsou určeny pro shromažďování použitého oleje před jeho. L, odsávací pumpa na kapaliny . Na mazání mazacím tukem se často používá tzv.


Kanystr na palivo 20L černý s nalévacím hrdlem.

Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Má zdvojené lemování dna a svařený spoj . Zariadenie na aplikáciu mazív a PHM – nemeckého výrobcu MATO. Príslušenstvo na výdaj mazív – maznice , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky